Eğitimin köklü ve güçlü lideri Diyarbakır Doğa Kolejinde 'YENİ BİR DÖNEM' başlıyor

Eğitimin köklü ve güçlü lideri Diyarbakır Doğa Kolejinde 'YENİ BİR DÖNEM' başlıyor
Gücünü tecrübesinden; alanında uzman ve yenilenen eğitim kadrosundan alan Diyarbakır Doğa Koleji yeni eğitim modeli ile 2024-2025 Eğitim Öğretim dönemine : 'Vizyoner ve İnovatif Dünya Bireyleri Yetiştiriyoruz' mottosuyla başlıyor.

TİGRİS HABER - "Şehrin En Donanımlı ve Geniş Fiziksel Alanına Sahip Tek Kampüs Okulu"

"Ayrıcalıklarımız gururumuz.

Eğitimin kalitesini artırdık. Anaokulundan doktoraya İstanbul Bilgi Üniversitesi iş birliği ile yepyeni bir eğitim ekolü ile tazelendik. Uluslararası ve yenilikçi bir eğitim modeli ile Türkiye’nin en büyük eğitim kurumuyuz.

doga-koleji-1.jpg

Şehrin eğitim anlayışını yeniden yazıyor, ezberleri bozuyoruz. Her yeri öğretici detaylarla dolu bir vizyon okuluyuz. Butik eğitim anlayışından uzak tam donanımlı tek kampüs okuluz.

doga-koleji-3.jpg

Anaokulu üç yaşta başladığımız İngilizce eğitimimize beş yaşta Almancayı da ekliyor; çift yabancı dil ile tüm kademelerimizde yabancı dili ezberletmiyor, anadili seviyesinde yabancı dil kazanımı sağlıyoruz Danışmanlık sistemimiz ile akademik başarıda zirveyi hedefliyoruz.

doga-koleji-2.jpg

Türkiye’nin en yüksek katılımlı ölçme değerlendirme sistemi ile öğrencilerimizi tüm kampuslar arasında değerlendiriyor, başarıyı şehrin dışına taşırıyoruz.Yaratıcılığı ve yeniliği savunuyor ; sorgulayıcı, çözüm odaklı ve mutlu bireyler yetiştiriyoruz.Yoğun ve sıkı takip içeren eğitim programımızda veli ve okul iş birliğine önem veriyoruz. Diyarbakır Doğa Koleji dünya çapında iddialı bir nesil yetiştirme hedefi ile yeni bir döneme başlıyor. Tecrübemizden ve marka değerimizden aldığımız özgüven ile geleceğe aydınlık nesiller yetiştiriyoruz.

Yeni eğitim döneminde tüm öğrencilerimize öğretmenlerimize ve velilerimize başarılar diliyoruz."

(Reklam haber)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.