Efsane Diyarbakırspor’da kim başkan olacak?

Efsane Diyarbakırspor’da kim başkan olacak?
Efsane Diyarbakırspor, yarın saat 13.00'te Ncity Düğün Salonu'nda yapılacak olağan genel kurul seçimleriyle yeni başkanını belirlemek üzere toplanıyor.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Ancak şimdiye kadar henüz resmi bir başkan adayının ortaya çıkmaması, kongre öncesinde belirsizlik yaratıyor ve kulislerde merak uyandırıyor. Seçimlerde kimlerin aday olacağı, Diyarbakırspor camiası tarafından yakından takip ediliyor.

Diyarbakırspor yönetim kurulu Olağan genel kurulu seçimleri önce yaptığı yazılı acıkılması ise şu ifadelere yer vermişti.

Yaklaşık 5 yıllık çabalarımız hiçe sayılarak kongreye gideceğimizi belirtmiş olmamıza rağmen bazı çevreler takımı bize sattıkları gibi yine bizden alıp başkalarına satmak için kara propaganda yürütmeye başlamışlardır. Biz takımı aldığımız zaman kimlere hangi paraları ödediğimizin dekontlarının tamamı bizde duruyor. Bu arsız, hırsız pazarlamacıların bundan sonra Diyarbakır spora zarar vermeleri halinde elimizdeki belgeleri kamuoyuna açıklayacağız. Yönetim kurulu başkanımız Siyabend Aydın sezon bittiği günden beri istifa etmiş yönetim kurulumuzda yeni yönetimin oluşmasını beklemiştir. Gelinen noktada kongre kararı alınarak Başkanımızın istifa dilekçesi Dernekler masasına ve Spordan Sorumlu Vali yardımcısına iletilmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum