DTSO ve Koç-Yönder’den önemli işbirliği

DTSO ve Koç-Yönder’den önemli işbirliği
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından Koç-Yönder işbirliğiyle düzenlenen "Zengin Deneyim ve Kültür Birikiminin İş Dünyası ile Paylaşımı" semineri, iş dünyasında önemli bir bilgilendirme fırsatı sundu.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Koç – Yönder işbirliğiyle “Zengin Deneyim ve Kültür Birikiminin İş Dünyası ile Paylaşımı” konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. DTSO Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe DTSO yönetimi ve Koç-Yönder Derneği üyeleri katıldı.

dtso-1.jpg

Seminerin açılışında konuşan DTSO Meclis Başkanı Nevin İl, etkinliğin önemine değinerek Koç-Yönder Başkanına ve dernek yönetimine teşekkür etti.

İl, "Bugün düzenleyeceğimiz seminerde bizlere zaman ayıran Koç-Yönder Başkanı Davut Ökütçü ve Dernek Yönetimine teşekkür ediyorum. Ülkenin kalkınmasında önemli bir kesimi temsil ediyoruz. Bu seminer, gelecekte işbirlikleri için bir fırsat sunuyor." dedi.

dtso-2.jpg

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ise, "Diyarbakır'da NEET oranı Türkiye ortalamasının iki katıdır. Bu, yoksul ailelerin çocuklarıyla ilgilidir. Bu seminer, kentimizin sanayicileri için önemli bir başlangıçtır." şeklinde konuştu.

dtso-3.jpgKoç-Yönder Başkanı Davut Ökütçü, Koç Topluluğu’nun Türkiye'nin en büyük sanayi şirketleri topluluğu olduğunu belirterek, "Koç kültürü, tecrübe ve birikimini toplumun hizmetine sunmayı amaçlıyor." diyerek seminerin katılımcılar için değerli bir fırsat olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.