Doğu Derma’dan Cildiye uzmanlarına kurs

Doğu Derma’dan Cildiye uzmanlarına kurs
Doğu Dermotoloji ve Kozmetoloji Derneği tarafından ilk eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Dernek tarafından Türkiye’nin birçok ilinden gelen cildiye uzmanlarına yönelik Leishmania ve Sitoloji kursu düzenlendi.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’daki bir otelde düzenlenen kursta, eğitmenler Prof. Dr. Mehmet Harman ve Prof. Dr. Murat Durdu eğitim verdi. Prof. Dr. Harman ve Prof. Dr. Durdu, katılımcılara Leishmania ve sitolojiye dair engin bilgi ve tecrübelerini teorik ve pratik olarak aktardı.

dogu-dermatoloji1.jpg

Doğu Dermotoloji ve Kozmetoloji Derneği Başkanı Doç. Dr. Hamza Aktaş, Derneği kurarken "hadi başlıyoruz" diyerek yola çıktıklarını belirterek,

dogu-dermatoloji3.jpg

“Hayal ettiğimiz birlikteliklerin ilkini gerçekleştirdik. Bu ana, takım arkadaşlarımızın inancı, motivasyonu ve gayreti ile geldik. Güçlü bir sinerji yakaladık. Çalışmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Bundan sonra da yine böyle içeriği dolu, nitelikli eğitimler düzenlemek için biz buradayızö dedi.

dogu-dermatoloji2.jpg

Prof. Dr. Mehmet Harman ve Prof. Dr. Murat Durdu'nun eğitmenliğinde yaptıkları kursun, derneğin ilk eğitim toplantısı olarak gerçekleştirdiklerine değinen Doç. Dr. Aktaş,

dogu-dermatoloji4.jpg

“Birçok ilden kursiyerin katıldığı eğitimde hocalarımız, Bu verimli, pratikte karşılığını bulacağına inandığımız kurs için hocalarımızın emeğine, katılımcıların ilgisine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.