Diyarin-Terspor ilk galibiyetini aldı

Diyarin-Terspor ilk galibiyetini aldı
Diyarbakır Süper Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden Diyarin-Terspor, sezonun ilk maçında Vali Ahmet Cemil Serhadlı Sahası'nda konuk ettiği Eğil Gençlikspor'u 3-0'lık net bir skorla mağlup ederek lige galibiyetle başladı.

TİGRİS HABER-Türkiye Amatör liglerinde en genç kadrolardan biriyle sezona giriş yapan Diyarin-terspor, genç oyuncuların dinamizmi ve disiplinli oyunuyla dikkat çekti.

Karşılaşmaya oldukça istekli başlayan Diyarin-terspor, oyunu kontrol eden ve rakip yarı sahada baskı kuran taraftı. İlk yarıda orta saha hakimiyetini eline geçiren genç ekip, dakikalar ilerledikçe gol arayışlarına hız verdi. Bu baskı sonuç verdi ve maçın 30. dakikasında açılış golü geldi. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Diyarin-terspor, ikinci yarıya da aynı tempoyla başladı.

img-20241020-wa0032.jpg

İkinci yarıda da ataklarına devam eden Diyarin-terspor, genç oyuncuların enerjisiyle rakibini zorlamaya devam etti. Maçın 60. dakikasında farkı 2’ye çıkaran golü buldu ve iyice rahatladı. Eğil Gençlikspor'un skoru dengelemek için çabaları sonuç vermedi, Diyarin-terspor savunmada sağlam durdu ve maçın son dakikalarında bir gol daha bularak skoru 3-0'a getirdi.

Gelecekte hedefleri büyük

Diyarin-terspor, bu galibiyetle birlikte lige moralli bir başlangıç yaparak şampiyonluk hedefi için iddiasını ortaya koydu. Genç oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çeken ekip, bu sezon Diyarbakır Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hedefi ortaya koyarak,bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig (BAL) için play-off'lara kalıp, burada da başarılı olarak bir üst lige yükselmeyi planlıyor

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.