Diyarbekirspor’da hedef 3 puan

Diyarbekirspor’da hedef 3 puan
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, yarın Bucaspor ile deplasmanda oynayacağı kritik maç için hazırlıklarını tamamlayarak İzmir’e uçtu.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Yeni Bucaspor Stadyumu’nda Cumartesi günü saat 16.30’da oynanacak olan karşılaşmayı Isparta bölgesi hakemi, Berkan Çetin yönetecek. Yeşil Kırmızı ekip, kötü gidişata son vermek için müsabakadan puan veya puanlar almayı hedefliyor.

diyarbekirspor-izmierd.jpg

Diyarbekirspor’un Performansı ve Hedefleri:

Ligde oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak yalnızca 1 puanla 17. sırada yer alan Diyarbekirspor, zorlu bir süreçten geçiyor. Ancak teknik heyet ve oyuncular, Bucaspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek bir çıkış yakalamayı hedefliyor. Diyarbekirspor’un bu maçtan alacağı sonuç, ligin ilerleyen haftaları için büyük moral ve motivasyon acısından önemli olduğu belirtti. Rakibi Bucaspor’un ise sezona iyi bir başlangıç yaparak, 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayarak 5. sırada yer alıyor. İzmir ekibi, kendi sahasında oynayacağı bu maçta galip gelerek üst sıralardaki iddiasını sürdürmeyi planlıyor

diyarbekirspor-izmirde.jpg

Kalafatoğlu: Hedef 3 puan

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, Bucaspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı. Kalafatoğlu, “Bu maç, takımımızın ligdeki kötü gidişatını sonlandırmak adına kritik bir eşik. Oyuncularımızla birlikte iyi bir hazırlık süreci geçirdik ve deplasmandan mutlak puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Takım olarak toparlanmak ve taraftarlarımıza hak ettikleri sonuçları getirmek için bu maça odaklandık,” dedi. Ayrıca, rakibin güçlü bir takım olduğunu bildiklerini ama sahada disiplinli bir oyunla istediklerini alabilecek güçte olduklarını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.