Diyarbekirspor, Somaya hazırlanıyor

Diyarbekirspor, Somaya hazırlanıyor
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, sezonun ilk maçında deplasmanda1 Eylül Pazar günü Somaspor ile karşı karşıya gelecek.

Haber Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, sezonun ilk maçında deplasmanda1 Eylül Pazar günü Somaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil Kırmızlı takımda transfer çalışmalarını hızlı ve titizlikle südrüyor. Takımdan genellik genç ve yetenekli sporcularının olduğu gözlenirken, Yeni sezonda çok koşan bir kadro oluşturma peşinde.

Yeşil-Kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, bu maç için hazır olduklarını ve takımın büyük çoğunluğunu genç oyunculardan oluşturduklarını belirtti. Kalafatoğlu, "Bu sezon lige genç ve çok koşan bir ekiple çıkacağız. Günde çift antrenmanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, takımda şu ana kadar çok iyi durumda olduğunu söylemek isterim amacımız bu sezon ligde çok iyi bir yerde bitirmek gelecek sezonda ise bu gençlerimiz ile hedefe doğru emin adımlarla güçlü bir Diyarbekirspor yaratmak olacaktır" dedi.

Sezonun ilk maçının deplasmanda olmasının kendileri için bir avantaj olduğunu ifade eden Kalafatoğlu, "Geçen gün Amedspor'un İstanbulspor maçı için kullandığı stadyumun zeminini çok kötü halde gördük. Bizim sezon başlayana kadar çim zeminin daha iyi duruma geleceğini tahmin ediyorum. Bu nedenle deplasmanda oynamak, bu açıdan bize avantaj sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.