Diyarbekirspor, Serikspor maçına kilitlendi

Diyarbekirspor, Serikspor maçına kilitlendi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, sezonun ilk iki haftasında istediği sonuçları elde edemeyerek hayal kırıklığı yaşadı.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, sezonun ilk iki haftasında istediği sonuçları elde edemeyerek hayal kırıklığı yaşadı. Ancak, genç ve dinamik kadrosuyla çıkışa geçmek isteyen Yeşil-Kırmızılı takım, bu cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Serikspor maçına odaklandı.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, takımın yaş ortalamasının 22 olduğunu belirterek, genç futbolcularla mücadele ettiklerini ve bu nedenle ligin ilk haftalarında beklenen performansı gösteremediklerini ifade etti. Kalafatoğlu, genç kadronun deneyim eksikliğine rağmen uzun vadede büyük başarılara imza atacağına inandığını vurguladı. Ayrıca, deneyimli oyuncu eksikliğini gidermek amacıyla transfer çalışmalarının sürdüğünü ve 4-5 tecrübeli oyuncunun kadroya katılmasının planlandığını belirtti.

Kalafatoğlu, bu cumartesi oynanacak Serikspor karşılaşmasının genç oyuncuların özgüven kazanmaları ve takım moralinin yükselmesi açısından kritik bir önem taşıdığını ifade etti. Galibiyetle moral bulacaklarını ve bu maçın, genç oyuncuların gelişimine katkı sağlayacağını düşündüğünü belirtti.

Teknik direktör, takımın sadece kısa vadeli başarıları hedeflemediğini, aynı zamanda Diyarbekirspor’un altyapısından gelen oyuncularla uzun vadeli bir başarı inşa etmeyi amaçladığını da sözlerine ekledi. Genç futbolcuların ilerleyen yıllarda büyük katkılar sağlayacağını ve bu süreçte doğru zemini oluşturmak için sabırlı bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.