Diyarbekirspor İstanbul Deplesmanında zorlu virajda

Diyarbekirspor İstanbul Deplesmanında zorlu virajda
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, yarın İstanbul deplasmanında Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile karşı karşıya gelecek.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbekirspor İstanbul deplesmanında Beyoğlu Yeni çarşıspor ile Yarın Pazar günü Saat 14.00’de Hasan Polat Stadyumu'nda saat oynanacak bu zorlu maçı ise Balıkesir bölgesi klasman hakemi Muhammet Taha Onat yöneteceği karşılaşmadan,Yeşil-Kırmızılı ekip sahadan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.


Demir "Lige kötü gidişata son vermek istiyoruz"

Sezona kötü bir başlangıç yaparak ligin 4. haftasında teknik direktörüyle yollarını ayıran Diyarbekirspor, Şenol Demir’i takımın başına getirerek yeni bir sayfa açtı. Diyarbekirspor, bu önemli maçta galibiyetle tanışarak kötü gidişata son vermek istiyor.

Teknik Direktör Şenol Demir, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, "Takım olarak zor bir süreçten geçiyoruz, ancak bu mücadeleyi bırakacağımız anlamına gelmez. Oyuncularımla birlikte sıkı bir hazırlık dönemi geçirdik. Beyoğlu Yeni Çarşıspor karşısında alacağımız galibiyet, hem moral açısından hem de ligdeki konumumuzu düzeltme adına büyük önem taşıyor. Sahada cesur ve disiplinli bir oyun sergileyerek ilk galibiyetimizi almayı hedefliyoruz. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek için tüm gücümüzü ortaya koyacağız" dedi.

Diyarbekirspor, ligde 17. sırada 1 puanla yer alırken, rakibi Beyoğlu Yeni Çarşıspor 4 puanla 13. sırada bulunuyor. İki takım da bu kritik karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için mücadele edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.