Diyarbakır'lı atlet milli oldu

Diyarbakır'lı atlet milli oldu
Diyarbakır'lı Atletizm sporcusu Yiğit Özmez İzmir' de yapılan, TOHM ve SEM Olimpik deneme yarışmalarında 800 metre branşında Türkiye şampiyon oldu. Yiğit, Türkiye Atletizm Milli takımına davet edildi.

Özel Haber Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - 2008 doğumlu olan 16 yaşındaki Yiğit Özmez, İzmir de yapılan Tohm ile Sem atletizm olimpik deneme yarışması olan ve Türkiye Atletizm Milli takım seçmelerinde 160 sporcunun katılım sağladığı, 800 metre erkekler branşında tüm rakiplerini geçerek Türkiye şampiyonu oldu. Özmez, bu başarısı sayesinde Türkiye Atletizm Milli takımına seçilme hakkını elde etti.

Diyarbakır adına yarışmalara katılan ve kendi yaşı ve 800 metre dalında Türkiye Atletizm şampiyonu olan Yiğit Özmez, Türkiye Atletizm Milli takım adına 18 -21 Temmuz tarihleri arasında Slovakya'da yapılacak olan Avrupa Atletizm Şampiyonasında mücadele edecek.

Diyarbakır Atletizm İl Temsilcisi Abdülgafur Özmez, Yiğit Özmez tebrik eder ek, Slovakya yapılacak olan Avrupa Atletizm Şampiyonası için başarı diledi.

Diyarbakır Atletizm İl temsilcisi Abdülgafur Özmez, "Diyarbakır sur gençlik ve spor ilçe Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Osman Çelik tarafından Antrene edilen sporcumuz Yiğit Özmez ve diğer başarılı sporcularımıza verdiği Emekleri’nden ötürü Teşekkür ediyorum.” Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.