VİDEO - Diyarbakırlı 75 çocuğun yüzme keyfi

VİDEO - Diyarbakırlı 75 çocuğun yüzme keyfi
Diyarbakır'ın Şehitlik Mahallesi’ndeki 75 çocuk, ilk kez yüzme havuzuna giderek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Şehitlik Mahallesi’ndeki 75 çocuk, ilk kez yüzme havuzuna giderek unutulmaz bir deneyim yaşadı. Şehitlik Mahalle Muhtarı Sadiye Sebat Korkutan, katkılarından dolayı Yenişehir Belediye Eşbaşkanı Safiye Akdağ ve yüzme havuzunu çocuklara tahsis eden Kayapınar Belediyesi eşbaşkanlarına teşekkür etti.

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik Mahallesi'nde yaşayan 75 çocuk, hayatlarında ilk kez yüzme havuzuna gitme fırsatı buldu. Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanı Safiye Akdağ’ın öncülüğünde, çocuklar Yenişehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle Kayapınar Belediyesi’ne ait yüzme havuzuna taşındı.

ekran-goruntusu-2024-08-30-121113.pngÇOCUKLAR MUTLU OLDU

Havuzda geçirdikleri anlar çocukların yüzlerinde büyük bir mutluluk oluşturdu. Yüzme havuzuna ilk kez adım atan çocuklar, suyla tanışmanın keyfini yaşadı. İlk kez havuz keyfi yaşayan çocuklar da, bu etkinliğe katılmak için girişimde bulunan Muhtar Korkutan'a teşekkür etti.

ekran-goruntusu-2024-08-30-121116.png

MUHTAR’DAN EŞBAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Şehitlik Mahalle Muhtarı Sadiye Sebat Korkutan, Mahallelerinde oturan çocukların yaz döneminde havuza gitmeyi çok istediklerini, bu anlamda kendisine talepte bulunduklarını söyledi. Korkutan, bu anlamlı etkinlik için başta Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanı Safiye Akdağ olmak üzere Kayapınar Belediyesi eşbaşkanlarına teşekkürlerini iletti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.