Diyarbakır’ın eşbaşkanlarına TFF’den milli forma

Diyarbakır’ın eşbaşkanlarına TFF’den milli forma
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Diyarbakır’a geldi, yer yerinden oynadı. Sur içinde tarihi bölgeleri gezen TFF Başkanı vatandaştan büyük ilgi gördü.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Diyarbakır’a geldi, yer yerinden oynadı. Sur içinde tarihi bölgeleri gezen TFF Başkanı vatandaştan büyük ilgi gördü. Amedspor’un yemek daveti, vali ve belediye başkanlarını da bir araya getirdi, birlik, beraberlik mesajları verildi. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Vali ve Belediye eşbaşkanlarına milli forma hediye etti.

Amedspor'un daveti üzerine gerçekleşen bu yemeğe TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Hatun Doğan, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve diğer spor bileşenleri katıldı.

Yemekte, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, beraberinde getirdiği ve arkasında isimlerin yazılı olduğu 21 numaralı Milli Takım formalarını, Vali Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Hatun Doğan, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Baro Başkanı Nahit Eren ve Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'ya hediye etti. Amedspor Başkanı Aziz Elaldı da, TFF Başkanına üzerinde ismi yazılı olan Amedspor forması hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum