Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde halk seferber oldu

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde halk seferber oldu
Bismil'de, dün yaşadığı evinden çıkan Alzheimer hastası 58 yaşındaki Zühre Elma adlı kadından bir daha haber alamayan ailesi, polise başvurdu.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde yaşayan ve dün evden ayrıldığı belirtilen Alzheimer hastası Zühre Elma adlı kadından bir daha haber alınamadı. Bütün ilçe halkı, kayıp kadını aramak için seferber oldu.

Bismil ilçesi Kooperatif Mahallesinde oturan ve Alzheimer hastası olduğu belirtilen 58 yaşındaki Zühre Elma, dün saat 16.00 sıralarında evden ayrıldığı kaydedil. Zühre Elma'dan bir daha haber alamayan ailesi, Bismil İlçe Emniyet Amirliği'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Zühre Elma'nın en son olarak Tepe Mahallesi'ne giden karayolunda görüldüğü öğrenildi. Bismil halkı ve Kooperatif Mahallesi sakinleri, kayıp Alzheimer hastası Zühre Elma'nın bulunması için gece gündüz başlattığı aramaya çalışmalarına devam ediyor.

Ailesi, Zühre Elma’yı görenlerin insaniyet namına, 0539 342 36 72 numaralı telefonu aramalarını yâda emniyet yetkililerine haber vermelerini istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.