Diyarbakır'da yüzme hakemliği ve antrenörlüğü semineri

Diyarbakır'da yüzme hakemliği ve antrenörlüğü semineri
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen ve Diyarbakır Yüzme İl Temsilciliği’nin düzenlediği 2024-2025 yılı Hakem Gelişim Semineri Diyarbakır'da gerçekleştirildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) kongre salonunda yapılan, Seminere, 4 farklı ilden gelen 82 hakem ve antrenörlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Yıldırım DTSO'ya Teşekkür etti.

Diyarbakır Yüzme İl Temsilcisi Adnan Yıldırım, DTSO Başkanı Mehmet Kaya ve yönetimine, kongre salonlarını bu etkinlik için açtıkları için teşekkürlerini sundu. Aynı zamanda seminere katılan hakem ve antrenörlere de teşekkür eden Yıldırım, bu tür eğitimlerin, sporun kalitesini artırmada önemli bir rol oynadığını ifade etti. Seminerin ana hedefinin, hakem ve antrenörlere yeni kurallar, teknikler ve stratejiler hakkında bilgi aktarmak olduğunu belirtti.

Etkinlikte ayrıca, hakemlerin karşılaşabilecekleri zorluklar ve bu durumlarla nasıl başa çıkabilecekleri konularında eğitim verildi. Yıldırım, sporun ulusal düzeyde gelişimi için bu tür seminerlerin düzenli yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.