Diyarbakır’da TÜFAD seçimi

Diyarbakır’da TÜFAD seçimi
Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Diyarbakır Şubesi'nin 12'nci olağan genel kurulu gerçekleşti. Tek liste halinda gidilen seçimde Mevcut Başkan Abdulsamet Karakaş 6'inci kez başkan seçilerek güven tazeledi.

Şehmus Kızılaslan - Özel Haber

TİGRİS HABER - Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği Diyarbakır Şubesi'nin, Diyarbakır Sanayii Ticaret Odası (DTSO) Konferans salonunda yapılan Olağan Genel Kurul toplantısına delegeler yoğun katılım gösterdi.

whatsapp-gorsel-2024-06-08-saat-13-45-31-7c33fe97.jpg

Doğan Ağalday Başkanlığında, Muzaffer Ensarioglu ile Mahmut Deri'den oluşan divan heyetinin oy çokluğuyla kabul edilmesinden ardından, Amedspor alt yapı Antrenörü Kenan Dişli tarafından faaliyet raporunu okudu.

Divan başkanı Doğan Ağalday delegelerden liste istedi.

Tek liste halinde gidilen kongrede Mevcut Başkan Abdulsamet Karakaş’ın listesi açık oylama ile seçildi. Karakaş, TÜFAD Diyarbakır Şube Başkanlığına 6’ıncı kez seçildi.

Abdulsamet Karakaş, seçimden sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, "Öncelikle bana bir kez daha hizmet için şans verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Hepinizin emeğine hepiniz bize verdiğiniz güvenden dolayı, bu güvene laik olmak için elimizden gelen en iyi işleri ve en şekilde yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

whatsapp-gorsel-2024-06-08-saat-13-45-31-ade6cbdc.jpg

Buradan bir müjde ve bilgi vermek isterim. Antrenör arkadaşlarımıza mevcut Dernek yerimize değiştirmek için ASKF'nin bulunduğu binada bir yeri satın almayı düşünüyoruz.Bunuda Genel Merkezimizle görüştüm, olumlu cevap aldım. Eski yeri satıp buraya almayı düşünüyoruz. Artık Antrenör arkadaşlarım ASKF ileTÜFAD arasında mekik dokumuyacak, aynı binada Derneğimiz ile ASKF Karşı karşıya olacak.Onun müjdesini buradan vermek istedim” dedi.

TÜFAD'ın yeni seçilen yönetim kurulu, üyeleri şu şekilde oluştu

Başkan Abdüssamed Karakaş
Hüseyin Nasip Özeltaş,
İsmail Zubari,
Nevzat Türker,
Abdurrahman Kızılay,
Murat Yelimlieş,
Ramazan Koç,
Veysi Çakır,
Fehmi Kalender ,
Kenan Dişli,
Enver Aylak,
Sezai Şenci,
Şirin Ecevit Başkan,
Mehmet Hanifi Akkaya,
Melek Akgün Karakoç

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.