Diyarbakır’da kayyum gitti, yarattığı tahribat sürüyor

Diyarbakır’da kayyum gitti, yarattığı tahribat sürüyor
Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi 1239 Sokak’ta ara sokağa dökülen mucurdan kaynaklı oluşan toz, semt sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi 1239 Sokak’ta ara sokağa dökülen mucurdan kaynaklı oluşan toz, semt sakinlerinin tepkisine neden oldu. Sıcak havalarda toz bulutları oluşturan yol yüzünden çevre sakinleri Bağlar Belediyesi’nden sokağın asfalt yapılması talebinde bulundu.

baglarda-asfalt-talebi-2.jpeg Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi 1239 Sokak'ta geçtiğimiz yıl uygulanan yol bakım çalışmaları, mahalle sakinlerini mağdur etmeye devam ediyor. Kayyum dönemindeki belediye yönetimi tarafından yollara asfalt yerine mucur dökülmesi, özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu bölgede ciddi sorunlara yol açtı.

baglarda-asfalt-talebi-3.jpeg

TOZDAN RAHATSIZLIK

Mucur dökümünün ardından, sokaktaki araç trafiği nedeniyle havaya karışan tozlar, çevre sakinlerinin günlük yaşamını zorlaştırıyor. Sıcak hava koşullarında tozun daha da yoğunlaşması, vatandaşları olumsuz etkiliyor. Mahalle sakinleri, araçların çıkardığı toz nedeniyle kapı ve pencere açmakta zorlandıklarını ve evlerinde tozdan dolayı rahatsızlık yaşadıklarını belirtiyor.

baglarda-asfalt-talebi-1.jpeg

ASFALT TALEBİ

1239. sokak sakinleri, yaşadıkları bu sıkıntının çözülmesi için Bağlar Belediyesi’ne çağrıda bulunarak asfalt talebinde bulunuyor. Mahalle sakinleri; "Yolumuzdaki mucur, toz nedeniyle evlerimizde adeta toz bulutu oluşuyor. Kapı pencere açmak neredeyse imkânsız hale geldi. Bağlar Belediyesi’nden asfalt talep ediyoruz çünkü bu durum artık dayanılmaz bir hal aldı" dedi.

Vatandaşlar, yolun asfaltlanması ve bu tür sorunların çözülmesi için Bağlar Belediyesi yetkililerinden sokağın asfaltlanmasını istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum