Diyarbakır'da İmam’a bıçaklı saldırı
Yayınlanma:

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesi Çiftkastal Feritköşk Mahallesi cami imamı bıçaklı saldırıya uğradı. Elinden ve karnından bıçaklanan imam yararlanırken, polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
Sait BAYRAM
TİGRİS HABER - Edinilen bilgiye göre olay Yenişehir ilçesi Çiftkastal Feritköşk Mahallesinde yaşandı. Sabah namazı için camiye giden imam Ramazan Demir, cami önünde ateş yakan bir grup genç ile tartıştı. Tartışma sonrası kimliği belirsiz bir genç imam Demir'e bıçak ile saldırdı. İmam Demir, bıçaktan kendisini korurken elinden ve karnından yaralandı. Sokaktaki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan imam Demir tedavi altına alınırken, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. İmam Ramazan Demir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Diyarbakır
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu kuduz köpekleri emniyet neden sokakta bırakıyor toplayıp barınağa götürmüyor.
Yanıtla (0) (0)Bir haberi ve olayı yorumlarken iki kez düşünün karşi tarafında eşi ve ailesi var kuduz köpek ne demek
Yanıtla (0) (0)Tanımadan etmeden konuşmak doğru değil doğru konuşmak gerekiyor :)
Yanıtla (0) (0)Filistin için A yakalanmayan diyanet ramazan hoca ın a yakalandı ne mutlu ona keşke aynı tavrı İsrail içinde gösterilseydi. Keşke karşi tarafı da dinleye bilseydik.
Yanıtla (0) (0)arkadaşlar imam ramazan hocanın yeğeniyim haber doğru ama eksik yazılmış imam ramazan;başından üç yerden sol avuç içinden iki yerden ve boyun kısmı boydan bıçakla kesilmiş olup gelen durumun iyi olduğu soylemekten ve Allah acil şifalar demekten birsey gelmiyor elden malesef toplum artık imama öğretmene doktura ve bir çok topluma hizmet eden mesleklere maaselef saygı kalmamış
Yanıtla (1) (0)Allah şifalar versin Ramazan hocamıza.
Yanıtla (0) (0)İmam bizim komşumuz ziyarete gittik iyiydi
Yanıtla (0) (0)