Diyarbakır’da bir genç kadına şiddete seyirci kalmadı

Diyarbakır’da bir genç, sokak ortasında tartıştığı boşandığı eşini döven adamı darp etti. Genci çevredeki esnaflar ayırırken, kadına şiddet uygulayan adam ise hastaneye kaldırıldı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Çınar İlçesinde, gündüz ortası henüz belirlenemeyen bir sebeple sokak ortasında tartıştığı eski eşini yumruklarla dövdüğünü gören bir genç, bu duruma sessiz kalmayarak şiddet uygulayan eski eşe yumruklarla saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde yaşandı. Kameralara yansıyan görüntülerde, adı öğrenilemeyen bir erkek, sokakta tartıştığı ve eski eşi olduğu öğrenilen kadını yumrukla dövmeye başladı. Bu sırada 20’li yaşlarda bir genç, kadını döven erkeğe yumruk ile saldırdı. Üst üste indirdiği yumruklarla adam yere yığılırken, çevreden yetişen vatandaşlar, genci sakinleştirerek, olay yerinden uzaklaştırdı.
Yüzüne indirilen yumruk darbeleri sonucu yaralanan kadının kocası ise Çınar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şiddet uygulayan kişinin, kadının eski eşi olduğu, resmi mahkeme kararı ile boşandığı çarşı merkezinde tesadüfen eski eşi ile karşılaştığı sırada bu olayın geliştiği öğrenildi. Polis olayla ilgili başlattığı inceleme devam etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum