Diyarbakır Vali Vekili Çiftçi, Lice’de

Diyarbakır Vali Vekili Çiftçi, Lice’de
Diyarbakır Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Sulçuk Yıldırım ve İl Müftüsü Celal Büyük ile birlikte Lice’de incelemelerde bulundu.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Vali Vekili Abdullah Çiftçi Lice ilçesini ziyaret etti. Çiftçi, Lice Oyuklu Mahallesinde, gelenekselleşen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından uyuşturucuyla mücadelede başarılarıyla gündeme gelen güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Vali Vekili Çiftçi’ye İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, İl Müftüsü Celal Büyük eşlik etti.

screenshot-2.png

Programı kapsamında ilk olarak ilçeye bağlı Oyuklu Mahallesini ziyaret eden Vali Vekili Çiftçi’yi burada Lice Kaymakamı Kerem Yenigün ve kamu kurum müdürleri ile vatandaşlar karşıladı.

Çiftçi, burada gelenekselleşen halk buluşmasında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla samimi bir ortamda buluşan Çiftçi, onların sorun ve taleplerini dinledi. Mahallede düzenlenen Mevlid-i Şerif programına da iştirak eden Çiftçi, misafirperverliklerinden dolayı Oyuklu Mahalle sakinlerine teşekkür etti.

screenshot-3.png

Daha sonra Vali Vekili Çiftçi ve beraberindekiler Diyarbakır Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Lice kırsalındaki Ziyaret tepe Üs Bölgesi'nde güvenlik güçleriyle bir araya geldi.

Çiftçi, burada mesai mefhumu gözetmeksizin terör ve uyuşturucu operasyonları yürüten güvenlik güçlerini başarılarından dolayı tebrik etti. Diyarbakır genelinde güvenlik güçlerinin terör ve uyuşturucu ile mücadeledeki azimli ve kararlı çalışmalarının göğüslerini kabarttığını kaydeden Çiftçi, ilimizin ve ülkemizin huzur ve güvenliği için yapılan bu çalışmaların son derece önemli olduğunu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum