Diyarbakır Ticaret Odası'ndan esnafa denetim uyarısı!

Diyarbakır Ticaret Odası'ndan esnafa denetim uyarısı!
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, (DTSO) Diyarbakır’daki esnafa fiyat listelerini kapı önüne asmasına yönelik uyarılarda bulunarak, denetimlerin olacağını duyurdu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), 2024 yılının başından itibaren geçerli olan, esnafların fiyat listelerini kapı önüne asmasına yönelik uyarı yaptı.
DTSO, Ticaret İl Müdürlüğü’nce önümüzdeki günlerde yapılacak olan denetimlerde fiyat listesi bulunmayan esnaflara cezai işlem uygulanacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada şöyle denildi: “Ticaret Bakanlığı tarafından restoran, kafe, pastane vb. yiyecek içecek hizmeti sunulan işletmelerde tarife ve fiyat listelerinin işyerlerinin giriş kapısının önüne ve hizmet sunulan masaların üstüne, tüketiciler tarafından kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde yerleştirilmesine yönelik denetim faaliyetleri yapılmaktadır. Bu kapsamda üyelerimizin tespit edilen aykırılık başına cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalmamaları için belirtilen hususlara dikkat etmeleri önem arz etmektedir.”
(Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.