Diyarbakır Süper Amatör Ligi Kuraları çekildi

Diyarbakır Süper Amatör Ligi Kuraları çekildi
Diyarbakır Süper Amatör Ligi'nin 2024-2025 sezonu için heyecanla beklenen kura çekimi, Diyarbakır Bağlar Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Toplantıya Diyarbakır futbol camiasından önemli isimler katıldı ve yeni sezon için belirleyici kararlar alındı.

Toplantıya Katılan İsimler

Kura çekimine Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Diyarbakır Şubesi Başkanı Abdulsamet Karataş, Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ ile birlikte 2024-2025 futbol sezonunda Diyarbakır Süper Amatör Ligi'ne katılım sağlayacak olan 28 kulübün başkanları ve yetkilileri katıldı.

screenshot-6.png
Kura Çekimi sonrası 12 Ekim olarak belirlendi.


Kura çekimi sırasında, ligde mücadele edecek 28 kulüp arasında adil bir dağılım sağlanarak, sezonun adaletli bir şekilde ilerlemesi hedeflendi. Katılım sağlayan tüm kulüp yetkililerinin onayıyla, ligin başlama tarihi olarak 12 Ekim 2024 belirlendi.

ASKF Başkanı Remzi Dayan’dan Açıklama

ASKF Başkanı Remzi Dayan, kura çekimi sonrası yaptığı açıklamada, Diyarbakır Süper Amatör Ligi'nin bölgenin futboluna önemli katkılar sunduğunu vurguladı. Dayan, amatör futbolun gelişmesi için federasyon olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirtirken, katılım sağlayan tüm kulüplere başarılar diledi.

TÜFAD Başkanı Abdulsamet Karataş’ın Görüşleri

TÜFAD Diyarbakır Şubesi Başkanı Abdulsamet Karataş da amatör liglerin genç futbolcular için bir fırsat olduğunu vurguladı. Karataş, yeni sezonda takımların antrenman programlarının düzenlenmesinde antrenörlerin büyük bir sorumluluk taşıdığını belirterek, tüm takımlara başarı dileklerinde bulundu.

screenshot-7.png

Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ'ın Görüşleri

Kura çekimi sonrası açıklamalarda bulunan Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ, Diyarbakır Süper Amatör Ligi’nin şehir futbolu için taşıdığı önemi vurguladı. Altındağ, amatör liglerin, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve gelişmesi adına büyük bir fırsat sunduğunu belirterek, "Bu lig, şehrimizin futbol geleceğinin şekilleneceği bir platformdur. Diyarbakır, yetenekli genç futbolculara sahip ve Süper Amatör Lig de bu oyuncuların kendilerini göstereceği önemli bir vitrin olacaktır" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.