Diyarbakır standına büyük ilgi

Diyarbakır standına büyük ilgi
“UNESCO Kenti Diyarbakır” temasıyla EMITT Fuarı sürerken, Diyarbakır standı, milletvekilleri, belediye başkanları ve vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Dünyanın en büyük beş fuarından biri olan ve kentlerin tanıtımında önemli yer oynayan EMITT Fuarı, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde sürüyor.

emit-(2)-001.jpg

Fuarın ikinci gününde Diyarbakır standı misafir ağırlamaya devam etti. Standı CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Gürsel Tekin’in yanı sıra binlerce kişi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Büyükşehir Belediyesi Kültürel Miras ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve içinde Diyarbakır Gezi Rehberi, Diyarbakır Turizm Haritası, Tanıtım CD’si, Diyarbakır Hevsel Bahçeleri ve Kültürel Peyzaj kitabı ile CD’den oluşan dosyalar dağıtıldı.

emit-(4).jpg

İADE-İ ZİYARETLER YAPILDI

Fuarda katılımcı illerin ve ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Diyarbakır standında yer alan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Sevinç, Sur Belediyesi Başkan Yardımcısı M. Ali Altınkaynak, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Diyarbakır Ticaret Borsası yetkilileri, başka illerin stantlarına iade-i ziyaretler yaptılar. Mardin, Batman, Van, Malatya, Çorum, Bilecik ile İstanbul Büyükçekmece, Tekirdağ ve Çanakkale stantlarına iade-i ziyaretler yapılarak, dayanışma duyguları dile getirildi. EMITT Fuarı bugün sona erecek.

 

Haber: Dilek SEZER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.