Diyarbakır stadyumu yeni yüzüne kavuşuyor

Diyarbakır stadyumu yeni yüzüne kavuşuyor
Amedspor ile Diyarbekirspor'un yeni sezonda iç saha maçlarını oynayacağı Diyarbakır Stadyumundaki onarım çalışmaları tamamlandı ve yeni sezona hazır duruma geldi.

ÖZEL Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın yeni futbol sezonunda Trendyol 1'nci liginde mücadele edecek Amedspor ve TFF 2'nci liginde mücadele edecek olan Diyarbekirspor'un iç saha maçlarını oynayacağı Diyarbakır Stadyumunda yaklaşık 1.5 ay önce başlanan bakım onarım çalışmaları sonrası, stadyum yeni sezona hazır duruma geldi.

diyarbakir-stadyumu-yeni-yuzune-kavusuyor-1.jpg

Tigris Haber, Diyarbakır'ın 33 bin seyirci kapasiteli stadyumunun yeni halini görüntüledi. Geçen sezonun tamamlanmasının hemen ardından 12 Mayıs tarihinde bakım ve onarıma alınan Diyarbakır Stadyumunda çalışmaların tamamlandığını belirten Stat Müdürü Serhat Çelik, "Yeni sezona hazırlık amaçlı, çimin ömrü bittiği için çim kaldırma işlemlerinin ardından yeni 9 cm çim çim ekimlerini tamamladık.

diyarbakir-stadyumu-yeni-yuzune-kavusuyor-2.jpg

Çimlerimiz yeşerdi ve 5'nci kez çim kesme işlerini de gerçekleştirdik. Yaklaşık olarak 3 bine yakın kırılan koltukların onarım ve tamiratlarını da yaparak, stadyumu gelin gibi süsleyerek, yeni sezona hazır duruma getirdik. Her hangi bir aksilik şu ana kadar yaşamadık.

diyarbakir-stadyumu-yeni-yuzune-kavusuyor-3.jpg

İstediğimiz, planladığımız şekilde giderek istediğimiz sonuçları aldık. Yeni sezona eksiksiz ve güzel bir şekilde başlayacağımızı planlıyoruz. Sahanın üstündeki, perdeleri ise maç gününe kadar sökmeyi düşünmüyoruz. Çünkü çimlerimiz henüz yeni.

diyarbakir-stadyumu-yeni-yuzune-kavusuyor-4.jpg

Şu ana kadar herhangi bir eksiğimiz kalmadı. Sadece federasyon tarafından passolig ve VAR ekiplerinin gelmelerini bekliyoruz. Onların da bu günlerde geleceklerini düşünüyorum. Onların gelmesiyle stadyumumda tüm her şey eksiksiz olarak yeni sezona hazır olacak" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum