Diyarbakır Mali Müşavirler Heyetinden Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarına ziyaret

Diyarbakır Mali Müşavirler Heyetinden Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarına ziyaret
Diyarbakır Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şiyar Bozhan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’u ziyaret etti.

Sait Bayram

TİGRİS HABER - Diyarbakır Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şiyar Bozhan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’u ziyaret etti. Başkan Bozhan, Eşbaşkanlarının, STK’lar, Meslek Odaları ile ortak çalışmalarını yakından ve memnuniyetle takip ettiklerini söyledi.

Diyarbakır Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şiyar Bozhan, yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır İş Konseyi Başkanı Mustafa Vural ile birlikte Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’u makamında ziyaret etti. Kalabalık bir heyetle yapılan ziyarette Belediyenin çalışmaları ve kentin sorunları istişare edildi.

Bozhan: “Ortak çalışmaları yakından ve memnuniyetle takip ediyoruz”

DSMMO Başkanı Şiyar Bozhan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarını ziyaret ederek, başarılar dilediklerinin altını çizerek, “DSMMMO olarak tüm bilgi, birikim, ve imkanlarımız ile bu kente hizmet etmeye çabalayanların yanında olduğumuzu ifade ettik. Eş Başkanlarımızın, Sivil Toplum Örgütleri, meslek odaları ile ortak çalışmalarını yakından ve memnuniyetle takip ettiğimizi ifade ettik. Nazik kabulleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum