Diyarbakır İnterspor Kulübü’ne "saha verilmediği" iddiası

Diyarbakır İnterspor Kulübü’ne "saha verilmediği" iddiası
Diyarbakır İnter Futbol Kulübü, altyapı yatırımları ve genç oyuncu yetiştirme konusundaki başarılarıyla adından söz ettiriyor. Ancak, Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden takımları için antrenman yapacak saha bulmakta büyük zorluklar yaşıyor.

TİGRİS HABER - Kulüp Başkanı Ahmet Süer, Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından bazı kulüplere ayrıcalık yapıldığını iddia ederek, Diyarbakır İnter Futbol Kulübü'ne bilerek saha verilmediğini belirtti. Özellikle Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki sahaların kendilerine tahsis edilmemesi konusundaki rahatsızlığını dile getiren Süer, bu durumu kulübün emeğine ve çabalarına haksızlık olarak nitelendirdi.

Ahmet Süer, kulübün kendi imkanlarıyla gençlere spor yapma fırsatı sunduğunu vurgulayarak, belediye takımları da dahil olmak üzere kendilerine gerekli imkanların sağlanmamasının büyük bir sorun yarattığını ifade etti. Süer, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde bazı görevlilerin kasıtlı olarak kulübü engellediğini ileri sürerek, bu durumu adaletsizlik olarak değerlendirdi.

Süer, "Çocuklarımızın önünü kapatmak, emek verenlerin hevesini kırmak doğru değil. Bu kadar çocuğu sokaklardan alıp spora kazandırmakla hata mı yapıyoruz, suç mu işliyoruz? Sayın Valimizin sporu ne kadar sevdiğini ve değer verdiğini biliyoruz. Ancak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün bize karşı art niyetli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Diyarbakır İnter Futbol Kulübü'nün yaşadığı saha sorunu, kulüp camiasında büyük bir üzüntüye yol açarken, yetkililerden acil çözüm bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.