Diyarbakır İnter'de yetişti, Milli Takımın vazgeçilmezi oldu

Diyarbakır İnter'de yetişti, Milli Takımın vazgeçilmezi oldu
Diyarbakır İnter Futbol Kulübü'nde yetişen genç yetenek Yasin Akçay, hem Trabzonspor'un hem de milli takımların değişmez ismi haline geldi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır İnter Futbol Kulübü'nde yetişen genç yetenek Yasin Akçay, hem Trabzonspor'un hem de milli takımların değişmez ismi haline geldi. Gelecek vaat eden performansıyla dikkat çeken Yasin, son olarak Kayseri'de düzenlenecek Uluslararası Turnuva için U-16 Milli Takımı'na davet edildi.

Türkiye U16 Milli takımı 14-18 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvada Türkiye, Romanya, Danimarka ve Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Yasin Akçay'ın yükselen kariyeri, futbol dünyasında büyük bir heyecan yaratırken, Diyarbakır İnter Futbol Kulübü de oyuncusunun başarısıyla gurur duyuyor.

Kulüp Başkanı Ahmet Süer, yaptığı açıklamada, "Alt yapımızdan yetişen Yasin Akçay'ın Trabzonspor ve milli takımın vazgeçilmez ismi olması bizi çok mutlu ediyor. Onunla gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi. Yasin'in gösterdiği performans, kulübün altyapı çalışmalarının başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.