Diyarbakır Emniyet müdürlüğü kurumlararası şampiyon

Diyarbakır Emniyet müdürlüğü kurumlararası şampiyon
Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen '15 Temmuz Şehitler Anma Kurumlar Arası Futbol Turnuvası' sona erdi. Turnuva şampiyonu Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü oldu.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır’a yeni atanan il Valisi Murat Zorluoğlu, Diyarbakır Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen , 14 takımdan 196 sporcunun katılımıyla başlayan, 15 Temmuz Şehitleri Anma Futbol Turnuvası ödül törenine katılarak turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne ikinci olan Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve üçüncü olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımlarına madalya ve kupalarını taktim etti

sampiyon-diyarbakir-emniyet-mudurlugu-2.jpg

Yapılan Turnuva sonunda bir değerlendirme bulunan Diyarbakır valisi Murat Zorluoğlu, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti.

sampiyon-diyarbakir-emniyet-mudurlugu-3.jpg

Vali Zorluoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"15 Temmuz birlik ve beraberlik ruhu sporla taçlandırıldı.Gerçekten çok çetin ve zor mücadeleler oldu. Bugün oynanan final müsabakası da centilmence geçti.

sampiyon-diyarbakir-emniyet-mudurlugu-4.jpg

Çok güzel bir müsabaka izledik. Final müsabakasını kazanan Emniyet Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum.

sampiyon-diyarbakir-emniyet-mudurlugu-5.jpg

Etkinlikte Vali Murat Zorluoğlu'na İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nuammer Uslu ile İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.