Diyarbakır Büyükşehir’den toplu taşıma uyarısı; ‘Dolandırıcılara itibar etmeyin’

Diyarbakır Büyükşehir’den toplu taşıma uyarısı; ‘Dolandırıcılara itibar etmeyin’
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri imzasıyla toplu taşıma konusunda yazılı bir açıklama yapıldı.

TİGRİS HABER Açıklamada, “Bazı kişi veya kişiler, çeşitli sosyal medya mecraları üzerinden “Diyarbakır’da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak!” adı altında yurttaşlardan para topladıkları bilgisi edinilmiştir. Bu dolandırıcılıktır, itibar edilmesin” denildi.

belediye-genel-sekreteri-aciklama.jpeg

Genel Sekreter Emrullah Gördük imzası ile yapılan açıklamada, şöyle denildi; “Kent halkına çağrımızdır; “Diyarbakır’da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak! Kent yönetimi sizi, kentte, hareketliliği arttırmayı ve toplu taşımayı teşvik etmeyi amaçlayan bir girişime katılmaya davet ediyor. Şehirde 6 ay boyunca sınırsız seyahat için 500 akıllı karttan birini sadece 87,40t’ye satın alın!” şeklinde gördüğünüz, reklam, ilan, haber gibi sosyal medya paylaşımlarına inanmayın ve asla işaret edilen linki (internet uzantısı) tıklamayın.

Belediyemiz bünyesinde böylesi bir çalışmanın olmadığını ve bu tür uygulamaların sadece kurumumuzun resmi hesapları üzerinden duyurulduğunu vurgulamak istiyoruz. Yurttaşlarımızın dolandırıcılık mağduru olmaması için bu tür tuzaklara itibar etmemesi gerekmektedir.” (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.