Diyarbakır Bağlar Belediyespor yeni sezonda güçlü giriyor

Diyarbakır Bağlar Belediyespor yeni sezonda güçlü giriyor
Diyarbakır Bağlar Belediyesi Spor Kulübü, 2024-2025 sezonu yapılanması kapsamında önemli adımlar atarak, futbol ve basketbol branşlarında iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Kulüp, yeni sezon öncesi futbol A takımı, futbol altyapı ve basketbol branşlarında çeşitli sözleşmeler imzaladı. İmza törenlerine, Bağlar Belediyesi Eş Başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Leyla Ayaz katıldı. Ayaz, hem sporculara hem de teknik ekiplere başarı dileklerinde bulunarak, kulübün yeni sezonda başarı hedeflerine vurgu yaptı.

diyarbakir-baglar-belediyespor-yeni-sezonda-guclu-giriyor.jpg

Futbol A Takımı Teknik Ekibiyle Güçleniyor

Futbol A takımı için teknik direktör Burak Cengiz, yardımcı antrenör Ahmet Gülsever ve kaleci antrenörü Ahmet Ekinci ile yeni sözleşmeler imzalandı. Bu imza töreninde, Eş Başkan Leyla Ayaz’a Futbol Şube Sorumluları Yönetim Kurulu üyeleri Fuat Bora ve Adnan Zengin eşlik etti. Yeni teknik ekiple birlikte A takımın daha rekabetçi bir performans sergilemesi hedefleniyor.

diyarbakir-baglar-belediyespor-yeni-sezonda-guclu-giriyor-2.jpg

Basketbol Branşında Kadro Güçlendirildi

Bağlar Belediyesi Spor Kulübü, basketbol branşı için de Zeynep Eve Aykuş ve Zınar Aydın ile sözleşme imzalayarak, kadrosunu güçlendirdi. İmza törenine, kulübün Salon Sporları Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sıddık Karaman katıldı. Kulüp, basketbol branşında da başarı çıtasını yükseltmeyi planlıyor.

Futbol Altyapısına Yeni İsimler Katıldı

Kulüp, altyapıya da büyük önem vererek, antrenörler Gökhan Oyunlu, Mehmet Yakut ve Sercan Özdem ile yeni sezonda çalışmak üzere anlaşma sağladı. Altyapı yapılanmasının güçlendirilmesiyle geleceğin futbolcularının yetiştirilmesi amaçlanıyor. Futbol Altyapı Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Özpamuk, imza töreninde hazır bulundu ve altyapının kulübün geleceği için önemine dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.