Diyarbakır Bağlar Belediyespor rakibine gol yağdırdı

Diyarbakır Bağlar Belediyespor rakibine gol yağdırdı
Diyarbakır Süper Amatör Ligi B Grubu'nun açılış karşılaşmasında Diyarbakır Bağlar Belediyespor, geçen sezonun şampiyonu Çüngüş Gençliksporu Vali Ahmet Cemil Serhadlı Sahası'nda 6-0'lık net bir skorla mağlup ederek sezona etkileyici bir galibiyetle başladı

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan genç kadroya sahip Bağlar Belediyespor, rakibine adeta gol yağdırarak güçlü bir performans sergiledi.

diyarbakir-baglar-spor.jpg

Maça çok iyi başlayan ve Karşılaşma boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan Bağlar Belediyespor, üstün bir oyun sergiledi. İlk yarıdan itibaren hızlı ataklar geliştiren takım, rakibini baskı altına aldı ve etkili paslaşmalarla savunmayı zorladı.

Çengiz tek hedefimiz şampiyonluk

Maç sonrasında Diyarbakır Bağlar Belediyespor Teknik Direktörü, Burak Çengiz karşılaşmayı ve sezonu değerlendirdi.

Sporcularının sahadaki performansından memnun olduğunu belirten teknik adam, genç oyuncularının gelişim göstermesi ve şampiyonluk yolunda umut verici bir başlangıç yapmalarının sevindirici olduğunu ifade etti. Sezon boyunca bu tempoyu sürdürebilmek için çok çalışacaklarını ve hedeflerine adım adım ilerleyeceklerini vurgulayan, Çengiz ayrıca, takımın motivasyonunun ve enerjisinin yüksek olduğunu, sezonun ilerleyen dönemlerinde de aynı disiplin ve kararlılıkla mücadele edeceklerini belirtti. Taraftarlara da teşekkür eden teknik direktör, desteğin sezon boyunca devam etmesini umduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.