Diyarbakır Bağlar Belediyesi yaz kursları başlattı

Diyarbakır Bağlar Belediyesi yaz kursları başlattı
Diyarbakır Bağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen, çocuklara yönelik yaz dönemi Spor okulları yaz kursları başladı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbakır Bağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, yaz spor okulları kursları kapsamında başlattıkları kayıtlar tamamlandı ve uzman antrenörler eşliğinde 8 branşta kurslar dün başladı.

baglar-belediyesi-yaz-1.jpg

Daha önce düzenlemiş olduğu tenis turnuvasıyla büyük beğeni toplayan bu etkinlikten sonra Bağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde de kadın personellere yönelik olarak düzenlenen "Öz Savunma" için kick boks ve karate gibi spor eğitimine başlamıştı.

baglar-belediyesi-yaz-2.jpg

Bağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, bu gün başlayan yaz spor kurslarının ilk gününde tenis, futbol, basketbol, voleybol, karate, yüzme ve satranç branşlarında eğitim vermeye başladı.

baglar-belediyesi-yaz-3.jpg

Bunların yanı sıra kadınlara yönelik etkinlikleri programına alan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, "Yaşam boyu spor" sloganıyla, sabahın erken saatlerinde millet bahçesinde plates, step, aerobik dersleriyle kadınlara yönelik çeşitli etkinliklere başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum