Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan TFF'yi ziyaret etti

Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan TFF'yi ziyaret etti
Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan, yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ensarioğlu ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) ziyaret etti.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Ziyaret, TFF'nin İstanbul Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti.

Dayan ve Ensarioğlu, TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi ve Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz ile TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander ile bir araya geldiler.

tff.jpeg

Ziyaret sırasında Diyarbakır ASKF Başkanı Dayan, Lale Cander'e Diyarbakır'ın ünlü bakır el işçiliğiyle yapılan özel bir fincan takımı hediye etti. Riva Tesisleri'ni de gezen Dayan ve Ensarioğlu, TFF yetkililerinin sıcak misafirperverliği için teşekkürlerini ileterek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bu ziyaret, Diyarbakır ASKF ile TFF arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve gelecekte yapılacak iş birliği çalışmalarının geliştirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. TFF'nin Riva'daki tesislerinde gerçekleşen bu anlamlı ziyaret, spor camiasında olumlu yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.