Diyarbakır Anatolya Su Sporları Kulübü, Yıldırım Kardeşler ile Güçleniyor

Diyarbakır Anatolya Su Sporları Kulübü, Yıldırım Kardeşler ile Güçleniyor
Diyarbakır Anatolya Su Sporları Kulübü, tecrübeli antrenörler Namet Yıldırım ve Adnan Yıldırım kardeşlerin liderliğinde önemli bir döneme adım atıyor.

Özel Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbakır Anatolya Su Sporları Kulübü, tecrübeli antrenörler Namet Yıldırım ve Adnan Yıldırım kardeşlerin liderliğinde önemli bir döneme adım atıyor. Uzun yıllardır su sporları alanında uzmanlaşmış ve birçok başarıya imza atmış olan Yıldırım kardeşler, bilgi ve deneyimlerini Diyarbakır’daki genç sporcularla paylaşarak, bölgenin su sporları kültürüne katkı sağlamaya devam ediyor.

Yıldırım Kardeşlerin Deneyimi ve Vizyonu

Namet Yıldırım ve Adnan Yıldırım, yıllar süren antrenörlük kariyerlerinde ulusal ve uluslararası düzeyde birçok başarıya imza atmış iki önemli isim. Yıldırım kardeşler, Diyarbakır’da su sporlarına olan ilgiyi artırmayı ve yetenekli sporcuları keşfederek Türk su sporlarına kazandırmayı amaçlıyor. Hem teknik hem de taktik anlamda öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı hedefleyen kardeşler, Diyarbakır Anatolya Su Sporları Kulübü’nü bölgedeki su sporlarının merkezi haline gelen Anatolya spor kulübü bünyesinde bine yakın Alt yaş sınırı 5 olan, minik, yıldız, genç ve ileri seviyeye kadar çeşitli eğitimler sunuyor., çocuklara temel yüzme eğitimi verilirken, yeni stiller öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyenler için de dersler düzenleniyor.

diyarbakir-anatolya-su-sporlari-kulubu-4.jpgAmaç sadece Profesyonel Eğitim ve Gelişim değil, iyi bireyler yetiştirmek

Antrenman programlarını modern spor teknikleri ve bilimsel verilerle destekleyen Namet ve Adnan Yıldırım kardeşler yaptıkları ortak açıklamada öğrencilerin su sporlarında başarılı olmaları için kişisel gelişimlerine de önem verdiklerini, Psikolojik destek, kondisyon çalışmaları ve teknik gelişimle öğrencilerini her açıdan hazırlayan, Yıldırım kardeşler, sporculara disiplinli ve profesyonel bir eğitimlerin yanı sıra Diyarbakır’da son yıllarda su sporlarına olan ilgisini artırmış bir şehir olarak öne çıktığını ifade eden, Yıldırım kardeşler, “bölgedeki bu ilgiyi en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Yetenekli genç sporcuların keşfedilmesine ve eğitilmesine katkıda bulunarak, Diyarbakır’ı Türkiye'nin su sporlarında önemli bir merkez haline getirmek için buradaki gençlerin vizyonunu artırarak ileride Türkiye Yüzme milli takımlarına sporcuların yetişmesi sağlamak istiyoruz. Bünyemizde yetiştirdiğimiz çok milli sporcu oldu bununda gururunu ve mutluluğunu yaşadığımızı söylemek isteriz. Biz kulüp olarak sadece iyi sporcular değil, aynı zamanda iyi bireyler olarak da yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.