DİSKİ’den Suriçi'nde büyük temizlik hamlesi!

DİSKİ’den Suriçi'nde büyük temizlik hamlesi!
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Suriçi'nde kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında kapsamlı temizlik çalışması başlattı. Ekipler, tıkanan hatları temizleyerek bölgede kötü kokuların önüne geçiyor.

Sait BAYRAM - Özel

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Suriçi bölgesinde önemli bir temizlik kampanyası başlattı. Kent genelinde yürütülen temizlik çalışmaları kapsamında, özellikle turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği bu bölgede kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında detaylı temizlik işlemleri gerçekleştiriliyor.

TIKALI HATLAR TESPİT EDİLEREK, TEMİZLENDİ

Kanalizasyon Daire Başkanlığı'na bağlı Kanal Görüntüleme ekipleri, Suriçi'nde cadde ve sokaklardaki tıkalı hatları tespit ederek, kombine vidanjör araçlarıyla bu hatları temizliyor. Böylece, kötü kokuların oluşması engelleniyor. Kombine vidanjör araçlarının giremediği dar sokak ve caddelerde ise temizlik işlemleri el ekipleri tarafından yürütülüyor.

sur-tigris.jpeg

DAHA TEMİZ BİR SUR İÇİN!

Temizlik çalışmasının ardından, ekipler sürekli kontroller yaparak bölgede bulunan hatların temizliğini sürdürecek. Bu adım, hem vatandaşların hem de ziyaretçilerin daha temiz bir çevrede bulunmalarını sağlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum