DİSKİ'den Dicle ilçesine çıkarma

DİSKİ'den Dicle ilçesine çıkarma
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, Dicle ilçesine yaptığı ziyarette ilçeyi besleyen iki adet sondaj ve 150 tonluk su deposunda incelemelerde bulundu.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu Dicle Belediyesi Eş Başkanları Aysel Baran ile Hacı Akengin’i makamında ziyaret ederek, ilçenin içme suyu ihtiyacını karşılayan 150 tonluk su deposunda incelemelerde bulundu.

diskiden-dicleye-ziyaret1.jpg

"24 saat kesintisiz içme suyu sağlamak amacıyla çalışıyoruz"

DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, Dicle ilçesinde yaptığı ziyarette Belediye Eş Başkanları ile ilçedeki içme suyu ve altyapıda yaşanan sorunları ele aldı ve ilçeye 24 saat kesintisiz içme suyu sağlamak amacıyla çalıştıklarını ifade etti.

diskiden-dicleye-ziyaret2.jpg

Sondajlarda ve su deposunda incelemede bulunuldu

DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, Eş Başkanlar ile birlikte DİSKİ Bozoba şantiye sahasında ilçeyi besleyen iki adet sondaj ve 150 tonluk su deposunda incelemelerinde bulunuldu.

diskiden-dicleye-ziyaret3.jpg

DİSKİ Dicle Şube Müdürlüğünde, eş başkanlar ile birlikte gerçekleştirdiği toplantıda, ilçenin içme suyu sıkıntıları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

diskiden-dicleye-ziyaret4.jpg

Dicle ilçe ziyaretinde DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu'na, İşletmeler 2 Daire Başkanı Mehmet Emin Timur ve Su Tesisleri Daire Başkanı Özgür Hillez de eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.