DİSKİ’den Bağcılar Mahallesine Yeni Kanalizasyon Hattı

DİSKİ’den Bağcılar Mahallesine Yeni Kanalizasyon Hattı
DİSKİ, Bağcılar Mahallesi'ndeki Kulplular Taziye Evi’nin ekonomik ömrü tamamlanmış kanalizasyon hattını yenileyerek altyapı sorununu çözdü.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelindeki altyapı iyileştirmelerine devam ediyor. Bağlar ilçesine bağlı Bağcılar Mahallesi’nde bulunan Kulplular Taziye Evi’nin ekonomik ömrü tamamlanan kanalizasyon hattı, yenilendi.

Altyapı Çalışmaları Tamamlandı

DİSKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, iş makinelerinin yardımıyla 100 metrelik eski kanalizasyon hattını yenileyerek iki adet baca ekledi. Bu çalışmalar sonucunda Taziye Evi’nin kanalizasyon altyapısı modernize edilerek faal hale getirildi.

diski-yeni-hat-1.jpegŞerifoğlu’ndan Açıklama

DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, altyapı projeleriyle şehrin modern ve konforlu bir altyapıya kavuşmasını hedeflediklerini vurguladı. Şerifoğlu, Bağcılar Mahallesi’ndeki Taziye Evi’nin kanalizasyon sorununu çözmek için proje hazırladıklarını ve bu projeyle Taziye Evi’nin kanalizasyon hattını başarılı bir şekilde yenilediklerini belirtti. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.