Dicle Üniversitesi’nde emektarlara veda

Dicle Üniversitesi’nde emektarlara veda
Dicle Üniversitesi, uzun yıllardır kurumun gelişimine katkıda bulunan çalışanları için anlamlı bir veda etkinliği düzenledi. Çevre ve Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Haşim Alanbay ve Mehmet Çetin, emekliye ayrıldı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Genel Sekreter Vekili Mehmet Sıddık Teksin, Genel Sekreter Yardımcısı Hacı Yılmaz ve SKS Daire Başkanı Hacı Cebe'nin katıldığı tören, Çevre ve Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Şube Müdürü Yahya Öger, emekliye ayrılan çalışanlara teşekkür ederek, onların uzun yıllar süren özverili çalışmalarından dolayı minnettarlığını dile getirerek,

dude-emektarlara-veda1.jpg

"Bugün burada, Çevre ve Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü bünyesinde görev almış iki değerli mesai arkadaşımızla veda ediyoruz. Kendilerine Dicle Üniversitesi'ne verdikleri emekler için teşekkür ediyor, emeklilik hayatlarında sağlık ve huzur dolu günler diliyoruz" dedi.

dude-emektarlara-veda2.jpg

Etkinlikte, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan, emekli çalışanlara teşekkür plaketleri takdim etti. Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.