Dicle Elektrik’ten 6 İlde aydınlatma denetimi!

Dicle Elektrik’ten 6 İlde aydınlatma denetimi!
Dicle Elektrik, TEDAŞ'ın Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt'teki dağıtım bölgesinde 16-29 Eylül tarihleri arasında genel aydınlatma denetimleri yapacak. Bu denetimler nedeniyle bazı yerlerde gündüz saatlerinde de lambalar yanabilir.

TİGRİS HABER - Dicle Elektrik, dağıtım bölgesindeki tüm illerde her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen genel aydınlatma denetimlerinin bu yıl 16-29 Eylül tarihleri arasında yapılacağını duyurdu. Şirketin dağıtım hizmeti verdiği Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illerinde TEDAŞ ekipleri tarafından 16 Eylül Pazartesi günü başlatılan denetimler, 29 Eylül Pazar günü sona erecek. 14 gün sürecek denetimlerle ilgili Dicle Elektrik’ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “TEDAŞ ekiplerince, diğer dağıtım bölgelerinde olduğu gibi, şirketimizin hizmet verdiği 6 ilde de 16-29 Eylül 2024 tarihleri arasında genel aydınlatma denetimi gerçekleştirilecektir. Bu süreçte, bazı cadde ve sokaklardaki aydınlatma lambalarının gündüz saatlerinde de devrede olabilir. Saygıdeğer bölge halkına önemle duyurulur.”

Açıklamada ayrıca, denetimlerin tamamlanmasının ardından aydınlatma şebekelerinin tüm il ve ilçelerde normal çalışma düzenine döneceği ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.