DEVRE ARASI-Amedspor devreye mağlup girdi

DEVRE ARASI-Amedspor devreye mağlup girdi
Trendyol 1. Lig 8. Hafta mücadelesinde Antalya'da Amedspor-Esenler Erokspor maçının ilk yarısı Esenler Erokspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

TİGRİS HABER - Trendyol 1. Lig 8. Hafta mücadelesinde Antalya'da liderlik için sahaya çıkan Amedspor, 2 farklı mağlubiyetle soyunma odasına gitti. Maçın ikinci yarısında değişiklikler yapması beklenen Amedspor, 2 farklı üstünlükten maçı çevirmeye çalışacak.

Gol dakikaları

Maçın 21'inci dakikasında orta sahadan sağ kanada atılan topta Faye topla buluştu ve ceza sahasına kavisli bir orta gönderdi. Sol kanattan ceza sahasına giren Pinchi topa yatarak dokundu ve top ağlara gitti.

36. dakikada Esenler Erokspor savunmadan hızlı çıktı ve sağ kanatta yine Faye topla buluştu. Topla beraber ceza sahasına giren Faye'ye Mehmet Yeşil müdahale etti ve top kornere gitti. Daha sonra VAR devreye girdi, izleme tavsiyesinde bulundu. Pozisyonu inceleyen hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına gelen Catakovic sol köşeye yerden sert bir vuruş gönderdi ve takımını 2 farklı üstünlükle öne geçirdi.

Uzatma anlarında ceza sahasında topla buluşan Lourenço, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluştursa da ofsayt gerekçesiyle gol geçerli olmadı ve Amedspor soyunma odasına 2 farklı mağlubiyetle gitti.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.