DETED’in 40 gün süren turnuvası sona erdi

DETED’in 40 gün süren turnuvası sona erdi
Diyarbakır Eczane Teknisyenleri Derneği'nin öncülüğünde başlayan, 10 takımın katılımıyla ve yaklaşık 40 gün süren “DETED-BERAT BERAN FAİR-PLAY VE DOSTLUK TURNUVASI” heyecan dolu bir final müsabakası sonrası tamamlandı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbakır Eczane Teknisyenleri Derneği'nin öncülüğünde başlayan, ve yaklaşık 40 gün süren halı saha futbol turnuvasına, Eczacı, Eczane Teknisyeni, Ecza Deposu Emekçileri ve Tıbbi İlaç Mümessillerinden oluşan 10 takımın mücadele ettiği, turnuvanın son gününde final karşılaşmasında Mahabad FC ve Dünya Karması takımları karşı karşıya geldi. Müsabakanın normal süresi2-2 beraberlik tamamlanan karşılaşma sonrasında seri penaltı atışlarına gidildi. Mahabad FC spor penaltı atışları sonrası rakibini 5-4 yenerek şampiyonluğunu ilan etti

deted-tigris.jpg

Camiada birlik, beraberlik

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Diyarbakır Eczane Teknisyenleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İhsan SANSAR, "Yaklaşık 40 gün süren bu heyecan dolu serüvende camiamızı bir arada toplama amacıyla çıktığımız yolda istediğimiz sonucu alarak camianın bütün bileşenlerini bir araya getirerek güzel bir organizasyonu tamamlamış olduk. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan başta turnuva ana sponsorumuz Berko İlaç, Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Eczacı Berat BERAN, Berko İlaç CEO'su Sn. Barış ÖZYURTLU, Berko İlaç Diyarbakır Bölge Müdürümüz Sn. Dergah ÖZEN, Organizasyonda emeği geçen Yönetim Kurulu Üyelerimize, turnuvada ter döken bütün oyunculara ve adını sayamadığım herkese teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de camiamızı bir araya toplayacak etkinliklere gücümüz dâhilinde devam edeceğiz" dedi.

Turnuva sonunda Şampiyon takıma, 2. olan takıma, 3. takıma ve Fair-Play şampiyonuna kupa ve madalyalar ve turnuvaya katılan bütün oyunculara katılım sertifikası dağıtıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.