DESOB, bakın esnafı ne için uyardı?

DESOB, bakın esnafı ne için uyardı?
Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, yaptığı duyuru ile yiyecek, içecek hizmeti sunulan işletmelerde, fiyat listesinin giriş kapısı ve masalara konulması uyarısı yaptı.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB), kent merkezi ile bağlı ilçelerde bulunan restoran, kafe, pastane gibi yiyecek, içecek hizmeti sunulan esnafı, tarife ve fiyat listelerinin giriş kapısına ve masalara konulması uyarısı yaptı.

DESOB, sosyal medya platformu üzerindeki X hesabından yaptığı duyuruda, "Birliğimize bağlı merkez ve tüm ilçelerde bulunan ve Ticaret Bakanlığı tarafından Restoran, kafe, pastane vb. yiyecek içecek hizmeti sunulan işletmelerde, tarife ve fiyat listelerinin işyerlerinin giriş kapısının önüne ve hizmet sunulan masaların üstüne, tüketiciler tarafından kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde yerleştirilmesine yönelik denetim faaliyetleri yapılmaktadır. Bu kapsamda esnaflarımızın tespit edilen aykırılık başına cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalmamaları için belirtilen hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir" ifadeleri yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.