DEM Parti'den, AK Parti'ye uyarı; "Altında kalırsınız"

DEM Parti'den, AK Parti'ye uyarı;    "Altında kalırsınız"
DEM Parti Milletvekili Ali Bozan'a yönelik TBMM'de şiddete ilişkin DEM Parti'den yapılan açıklamada, "AKP iktidarını uyarıyız. Saldırganlığı siyaset biçimine dönüştürürseniz, altında kalırsınız" denildi.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde DEM Parti Milletvekili Ali Bozan'a yönelik şiddete tepki gösteren DEM Parti Genel Merkezi, yaptığı yazılı açıklamada, AKP iktidarına uyarıda bulundu.

DEM Parti Genel Merkezi, sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamada, "AKP iktidarı kendisine karşı eleştirilere tahammül edemeyerek, gerçeklere karşı şiddete başvurmayı alışkanlık haline getirdi. Milletvekilimiz Ali Bozan’a yönelik kalabalık AKP vekilleri tarafından gerçekleştirilen saldırı korkaklığın göstergesidir. Sayısal çoğunluğuna güvenerek, siyaseten başa çıkamadığı her eleştiriye karşı şiddete başvuran AKP iktidarını uyarıyoruz. Saldırganlığı bir siyaset biçimine dönüştürürseniz, altında kalırsınız. Sizin bu nobranlığınız ve saldırganlığınız asla partimize ve vekillerimize geri adım attırmayacaktır. Bu saldırganlıkla ne gerçekleri dile getirmemizi ne de halkın sorunlarını meclis kürsüsünde dillendirmemizi engelleyemezsiniz" ifadelerine yer verildi.

dem-partiden-akp-iktidarina-uyari.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum