Diyarbakırlı çiftçiler istedi, belediye yaptı

Diyarbakırlı çiftçiler istedi, belediye yaptı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu'nun ve çiftçilerin talepleri doğrultusunda; kırsal alanda tarım amaçlı kullanılan, bir çok yolu açtı.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Diyarbakır Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, çiftçilerin tarımsal amaçlı kullandığı ancak kullanılmayacak durumda olan Devegeçidi Ana Kanal Yolu, Güvendere-Başil ve Güvendere-Yukarı Nasırlar arasındaki güzergahın bakımdan geçirilmesi için, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, çiftçilerin yoğunluklu olarak kullandığı Devegeçidi Ana Kanal Yolu, Güvendere-Başil ve Güvendere-Yukarı Nasırlar arası yol bakım ve onarımını yaptık. Daire başkanlığının talimatı üzerine ekipler, iş makineleriyle söz konusu kırsal mahalle yollarında onarım ve bakım çalışması yaparak, çiftçilerin kullanımı için hizmet açtı.

Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı yetkililerine teşekkür ederek, "Halkın belediyesi sanırım böyle bir şey olsa gerek. Çünkü çiftçi temsilcisi olarak her sorunumuza, kısa sürede çözüm bulunuyor. Belediye ve daire başkanlığı yetkililerine çok teşekkür ederim. Çiftçilerimizin tarım amaçlı kullandığı güzergahlar, kullanılmaz haldeydi. Odamızın talebi üzerine söz konusu kırsal mahalle yolları onarılarak bakımdan geçirildi" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum