CHP’den Bahçeli'ye yanıt

CHP’den Bahçeli'ye yanıt
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP ve Halk TV’ye yönelttiği tehditlere yanıt verdi.

TİGRİS HABER - CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP ve Halk TV’ye yönelttiği tehditlere yanıt verdi. Bulut, "Tehditleriniz, vermeye çalıştığınız gözdağı ne bizleri ne de gerçeğin peşinde koşan gazetecileri sindiremeyecek" ifadelerini kaydetti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, partisini ve Halk TV’yi tehdit eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert sözlerle cevap verdi. Burhanettin Bulut, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği açıklamada, "Sinan Ateş cinayetinin aydınlatılmasından korkan Devlet Bahçeli, partimizi, Halk TV'yi ve gazetecileri tehdit ederek korkutabileceğini sanıyor" ifadelerini kullandı.

Bulut, açıklamasının devamında, "Tehditleriniz, vermeye çalıştığınız gözdağı ne bizleri ne de gerçeğin peşinde koşan gazetecileri sindiremeyecek!" ifadelerini kaydetti.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Bahçeli, MHP grup toplantısında gazetecileri, Halk TV'yi ve CHP'yi "Ayağınızı denk alın" ifadesini kullanarak tehdit etmişti. Bahçeli, "Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, akbabaların da kanatlarını yolarız. 4 soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız" söyleminde bulunmuştu. (Kaynak: Halk TV)

Kaynak:Halk Tv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.