Çevre Şehircilik Bakanı Kurum Diyarbakır’da

Çevre Şehircilik Bakanı Kurum Diyarbakır’da
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bugün Diyarbakır’a geldi. Kurum, deprem konutlarında incelemede bulunacak. Bakan Kurum’a TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu eşlik etti.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atandıktan sonra deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Kurum, Diyarbakır’a geldi. Bakan Kurum’a, geçtiğim günlerde boşalan yerine atanan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu da eşlik etti.

whatsapp-gorsel-2024-07-20-saat-15-33-17-d2cb9e2c.jpg

Bakan Kurum ve Ensarioğlu, ilk olarak Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. Yeni görevinde başarılar dileyen Bakan daha sonra Valilik makamında düzenlenen ve aralarında

whatsapp-gorsel-2024-07-20-saat-15-33-16-fa16dc2e.jpg

İl Valisi Murat Zorluoğlu, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanları, Kaymakamlar ve ilgili kurum ve müdürlerinin katıldığı Koordinasyon toplantısına başkanlık yaptı.

whatsapp-gorsel-2024-07-20-saat-15-33-16-a1ad3a32.jpg

Bakan Kurum, toplantının ardından Merkez Bağlar İlçesi Oğlaklı bölgesinde yapımı devam eden deprem konutlarında incelemelerde bulunacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum