Beyoğlu ve yakınlarının taşınmazlarına tedbir konuldu

Beyoğlu ve yakınlarının taşınmazlarına tedbir konuldu
AK Partili Bağlar Eski belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor.

TİGRİS HABER - AK Partili Bağlar Eski belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor. Görevde iken rüşvet soruşturması nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılan, yurt dışı yasağı konulan Beyoğlu’nun evi başta olmak üzere 14 yakının evine gece baskını yapıldı. Göz altına alınan 14 kişi daha sonra serbest bırakıldı, evlerde ele geçirilen yüklü miktarda döviz ve altına ise tedbiren el konuldu.

Gece yarısı baskını ve gözaltı olayı şöyle gelişti;

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü rüşvet soruşturması kapsamında geçen yıl gözaltına alınıp daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile aralarında eski belediye çalışanlarının da olduğu 14 yakınının adreslerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.

Yapılan aramalarda dijital materyaller, yüklü miktarda döviz ve altın ile ruhsatsız tabancalar ele geçirildi. Aramaların ardından Beyoğlu ve 14 şüpheli gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından ifadeleri alınarak serbest bırakıldı. Aramalarda ele geçirilen yüklü miktardaki döviz ve altın ile şüphelilerin üzerlerine kayıtlı taşınmazlara tedbiren el konuldu.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum