Beyaz listenin adayı Akyıl fark attı!

Beyaz listenin adayı Akyıl fark attı!
Diyarbakır’da yapılan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanlığı seçimlerini Mehmet Akyıl kazandı.

Beyaz liste adı altında seçimlere giren Akyıl oyların yüzde 75’ini alarak rakibine fark attı.

TÜRSAB Yöre Temsil Kurulu Başkanlığına Seçilen Mehmet Akyıl, bölgesel bazda turizmin gelişmesi için üzerlerine büyük sorumluluklar yüklendiğini söyledi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanlığı seçimi Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Diyarbakır illerinden turizm acentelerinin katılımıyla Diyarbakır’da gerçekleşti.

Diyarbakır’da bir otelde gerçekleştirilen seçimlerde önceki dönem TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akyıl Beyaz Listeden, Uğur Apaydın ise Mavi Listeden aday oldu. İki listesinin yarıştığı seçimlerde Beyaz Liste oyların yüzde 75’in alarak adeta güven tazeledi.

YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI-

Seçimlerden sonra kısa bir açıklama yapan TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akyıl, “Bu gün itibari ile artık sadece Diyarbakır değil, Yöre Temsil Kurulu (YTK) olarak görevimizi yürüteceğiz. Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Diyarbakır illerimiz bir bütün halinde çalışmalarını yürütecektir. Sadece il bazında değil, bölge olarak çalışmalarımızı yürüteceğiz’’şeklinde konuştu.

TÜRSAB Yöre Temsil Kurulu Başkanlığı seçimlerinden Başkan Mehmet Akyıl’ın oluşturduğu Beyaz Listede Serdar Baturay, İbrahim Halil Yatkın, Yunus Batıbay, Şemsettin Yıldız, İbrahim Bilen ve Mehmet Erdem, Mehmet Şan, Nurettin Volkan Aksu, Adem Akın, Nuray Cebe, Kazım Yılmaz, Sultan Turan, Abdulhakim Demir yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.