Jokerin Yeni Film Fragman Geldi, İşte Lady Gaga'lı Joker

Jokerin Yeni Film Fragman Geldi, İşte Lady Gaga'lı Joker
Warner Bros. ve DC'nin merakla beklenen filmi "Joker: Folie à Deux"ün fragmanı nihayet yayımlandı.

TİGRİS HABER2019 yapımı "Joker" filminin devamı niteliğindeki bu film, 4 Ekim 2024'te sinemaseverlerle buluşacak. İlk "Joker" filmi, eleştirel ve ticari başarı yakalayarak 11 dalda Oscar'a aday gösterilmiş, başrol oyuncusu Joaquin Phoenix En İyi Erkek Oyuncu ödülünü, Hildur Guðnadóttir ise Özgün Müzik ödülünü kazanmıştı. Ayrıca, "Joker" tarihte en yüksek hasılat yapan R-rated film olma başarısını da gösterdi.

Joaquin Phoenix bu filmde Joker rolünü yeniden canlandırırken, Lady Gaga ise Harley Quinn karakterine hayat verecek. İkili, Arkham Asylum'da geçen maceralarda izleyicileri büyüleyecek.

Filmin Yardımcı Oyuncu Kadrosu ve Müzikal Unsurlar

"Joker: Folie à Deux"ün yardımcı oyuncu kadrosunda Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey yer alıyor. Ayrıca, Zazie Beetz orijinal filmdeki Sophie rolüyle geri dönüyor. Zazie Beetz, filmin müzikal bileşenlerine dikkat çekerek, "Bence insanlar şaşıracak. Müzikal olması konusunda bekledikleri gibi olacağını sanmıyorum. Hepimiz her gün hayatımızda müzik ve dansla kendimizi ifade ediyoruz. Bence gerçekten iyi iş çıkaracak," dedi.

jokerdonuyor-tigris-haber.jpg

Bağımsız Bir Dünya

"Joker: Folie à Deux", DC Stüdyoları eş CEO'ları James Gunn ve Peter Safran'ın "Superman" gibi gelecek diğer filmlerinden bağımsız olarak kendi dünyasında var olacak. Aynı durum Matt Reeves'in "The Batman: Part II" filmi için de geçerli. Lady Gaga'nın Harley Quinn karakteri, Margot Robbie'nin "Birds of Prey" ve "The Suicide Squad" filmlerindeki karakterinden ve Kaley Cuoco'nun Max serisindeki animasyon karakterinden ayrı bir şekilde var olacak.

Yönetmen ve Senaristler

Todd Phillips, "Joker: Folie à Deux" filminin yönetmeni olarak geri dönüyor. Senaryoyu Scott Silver ile birlikte yazdı ve filmin yapımcılığını Bradley Cooper ile birlikte üstlendi.

Bu merakla beklenen film, sinemaseverlere benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. "Joker: Folie à Deux" hakkında daha fazla bilgi ve gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.