Bağlar’da yeni yıl revizyonu
TİGRİS HABER - İlçede diğer kurumların alt yapı çalışmaları sırasında tahrip edilen cadde ve sokakların asfalt yaması yapılarak modernize edilmesi çalışmaları da devam ediyor.
Bağlar Belediyesi, kış şartlarına rağmen ihtiyaç üzerine kaldırım yenileme, genişletme ve parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. İlçede ticari kuruluşların yer aldığı Amid Caddesi’nde iki sokak önce yenilendi, daha sonra parka taşları döşeme işlemlerine başlandı. Bu çalışmalarla özellikle kış döneminde yaya geçitleri için yaşanan sıkıntıların giderilmesi amaçlanıyor. Belediyeden yapılan bilgilendirme açıklamasında, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun esnaf ve mahalle gezileri sırasında vatandaşlar tarafından iletilen taleplerin titizlikle yerine getirildiği ifade edildi. Açıklamada, ilçeyi güzelleştirmek ve vatandaşların yaşam koşullarını konforlu hale getirmek için tüm imkânlarla çalışmalara devam edildiği vurgulandı.
İlçede diğer kurumların alt yapı çalışmaları sırasında tahrip edilen cadde ve sokakların asfalt yaması yapılarak modernize edilmesi çalışmaları da devam ediyor.
“Yenileme devam edecek”
Belediyenin devam eden hizmet çalışmalarıyla ilgili açıklamasında, ilçenin gelişen yüzü Bağcılar Mahallesi’nde 1169 ve 1187.sokakların yapılan çalışmalarla ulaşım için elverişli hale getirildiği kaydedildi.
Belediyenin açıklamasında,”Belediyemiz tüm imkânlarıyla ve personeliyle vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam etmektedir. Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’nun talimatları doğrultusunda ekiplerimiz ihtiyaç duyulan bölgelerde kaldırım düzenleme, parke taşı döşeme çalışmaları yürütmekte olup ayrıca alt yapı çalışmalarını yürüten kurumların faaliyetleri nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmektedir. Titiz bir şekilde gerçekleştirdiğimiz bu hizmetlerin amacı vatandaşlarımızın yaşam koşullarını konforlu hale getirmektir.” ifadelerine yer verildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Doğalgaz ve tedaşin yıktığı yerleri para karşılığında belediyenin malzemeleriyle onariyorsunuz gelmisiniz reklam adı altında siyaset yapıyorsunuz.Allah görüyor bunu unutmayın belediye babanızın mali degil
Yanıtla (0) (0)Belediyede yaptığınız yolsuzluk hırsızlık hadi hesabi yok mufetişler geldi sayın cumhurbaşkanıma yağçekmeye başladınız çalınan paralar ve bağış adı altında aldığınız paralarını bağlar belediyesine getiriniz Kıbrıs ta bu halkı parasını otel arıyorsunuz
Yanıtla (0) (0)Yerel gazetelerde bir tutarsızlık baş göstermiş. Bağlar da sağlam kaldırım mı kalmış. Bağcılar bağlar değil. Mevlana Halit mahallesinin her tarafı toz duman kaldırım falan yok hepsi bozuk. Allah için tarafsız cesur medya. Halkın sesi olun.
Yanıtla (0) (0)AKİLİNİZ NERDEYDİ ŞİMDİYE KADAR BİR DE 1158 SOKAKTA YAGMUR SU GİDERİ YOK Bİ GELİN GÖRÜN
Yanıtla (0) (0)