Amedstore'de şampiyonluk forması kapış kapış

Amedstore'de şampiyonluk forması kapış kapış
Gecen sezon TFF 2'nci liginden Trendyol 1'nci lige yükselen Amedspor, geçen sezon boyunca giydiği ve şampiyonluk yaşadığı formalar Amedstore'de satışa çıkararken, yeni tasarım formalar, yeni çıkmasına rağmen, taraftardan büyük ilgi gördü.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor geçen sezon şampiyonluğu, son maça kadar kovalayarak 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vererek, büyük bir başarıya imza atmıştı. Diyarbakır ve tüm Amedspor taraftarlarına şampiyonluk yaşattıkları ve giydikleri o formaların, yeniden tasarımı Amedstore mağazalarında satışa çıktı.

amedspor-formalari-kapis-2.jpg

Amedspor'a gönül verenler, 2023-2024 sezonunda giyilen şampiyonluk formalarına, Ceylan-Karavil AVM'de ve Sur Şubesi'ndeki Amedstore satış mağazaları ile e-ticaret üzerinden verecekleri siparişlerle sahip olabilir.

amedspor-formalari-kapis-3.jpg

Amedspor Kulubü resmi sayfasında yaptığı yazılı açıklamada, Yeşil kırmızılı takıma gönül veren herkesin şampiyonluk formasını ve "Şampiyonluk Ruhunu Üzerinde Taşı" yazılı bir not düşerek paylaşımda bulundu.

amedspor-formalari-kapis-2-001.jpg

Kulüp resmi hesaplarından yapılan açıklamada, "Şampiyon olduğumuz sezonun formalarını kaçırma! Amedspor'un zaferini ve gururunu üzerinde taşıyarak takımına olan sevdanı göster. Hemen şimdi sipariş ver ve sen de şampiyonluk ruhunu hisset" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.